LIEFDEVOLLE LIJVEN

FOTO-EXPO

Met de expo Liefdevolle Lijven krijg je als toeschouwer het voorrecht om een blik te werpen op het intieme leven van twintig liefdevolle mensen. Sommige hebben een beperking, andere niet. Sommige zijn vaste partners, andere dan weer niet.

Alleszins is elk individu intiem met zijn, haar, of hun partner, elk op een eigen manier.

Waarom deze expo?
Omdat seksualiteitsbeleving een recht is van iedereen, of je nu een beperking of ziekte hebt of niet. Seksualiteit bij mensen met een beperking wordt doorgaans ontkend. We praten er niet over. We doen alsof het niet bestaat .Nochtans is het verlangen naar seks en intimiteit normaal. De mens is een seksueel wezen. Met deze expo willen we dit in de verf zetten. Vooroordelen wegwerken. Een positief verhaal brengen over seksualiteitsbeleving bij mensen met en zonder handicap of ziekte. We zijn ervan overtuigd dat deze oprechte openheid over seksualiteit tot ontroering en(h)erkenning kan leiden.

De expo is toegankelijk voor klassen uit het 5de een 6de middelbaar en gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van CC de Meent van ma 10/03/25 tem 28/03/25.
Vooraf inschrijven via het reservatieformulier. De expo bestaat uit 20 foto’s. De foto’s worden begeleid met 10 professionele ondertitelde video’s. Hierin vertellen de koppels hun verhaal. De bezoekers kunnen de filmpjes bekijken via een QR-code op hun telefoon. Breng dus je eigen smartphone en oortjes/koptelefoon mee!

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be