MICHAEL SCHACK

RECHTOP!

RECHTOP! is een muziekconcert voor leerlingen uit de eerste graad secundair.

Voor velen wordt dit een eerste écht nabije kennismaking met een live optredende topmuzikant die op zowat elk groot zomerfestival staat of heeft gestaan, ook in het buitenland, al dan niet solo of in dienst van toppers als Regi of Netsky.

Maar er is meer. In deze schoolvoorstelling wil drummer Michael Schack jongeren muzikaal en audiovisueel verbinden in plaats van ze te ‘beleren’. Het jonge publiek leert elkaars voorkeuren zo meer respecteren i.p.v. tolereren. RECHTOP! is een feestelijke creativiteitsbooster, waarin de door Tomorrowland omschreven “People Of Tomorrow” samen met hun leerkrachten helemaal zichzelf kunnen zijn, elkaars muziekjes en smaken goed en minder goed mogen vinden, maar wel interactief én respectvol wat van elkaar kunnen opsteken en samen mee de show maken.

Elke RECHTOP! voorstelling heeft het “mee kort-op-de-bal evolueren met wat er reilt en zeilt in de jongerencultuur” in haar DNA. Solo artiest/drummer Michael Schack speelt snel en fris in op de muzikale en culturele actualiteit. De boodschap blijft positief duidend én muzikaal genre-overstijgend, zowel voor leerlingen als leerkrachten.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be